X-mas tag

Okategoriserade
Vilken är den bästa julfilmen? Måste nog svara Polarexpressen. För mig är den verkligen ett måste på julen! 

När öppnar du dina julklappar? Jag öppnar ett fåtal på morgonen och några lite senare på eftermiddag/kvällen. 

Vad heter din/dina favorit jullåtar? Jag har faktiskt lyssnat mycket på Justin Biebers gamla julalbum som innehåller låten "Mistletoe" och många andra härliga låtar. 

Favorit julkalender? Har inte kollat på årets då de flesta säger att den är dålig och jag har inte haft varken tid eller intresse för det. Men måste svara Gyllene knorren, helt enkelt den bästa julkalendern! 

Pepparkakor eller lussebullar? Lussebullar är min absoluta favorit! Kan endast äta ett fåttal pepparkakor men däremot är pepparkaksdeg något jag kan proppa i mig ;)

Glögg eller julmust? Julmust. Tycker inte om glögg, tycker inte om varma drycker som t.ex te eller glögg. De är blaskiga för mig smak.

 
 


Det bästa med julen? Att få umgås med familjen och sin släkt och äta god julmat. Inte minst julstämningen och stämningen som rår under hela julen. 

Vad tycker du är alla viktigast i jul? Att skänka en tanke till alla barn ute i världen som har dåliga familjeförhållanden och levnadsvillkor. Gör något för dem i jul! 

Om du bara fick köpa eller önska dig en sak vad skulle det vara? Enkelt, en storhäst! 

 
 


Vart skulle du helst fira jul av alla ställen i världen? Skulle gärna fira jul i New York! Där är det verkligen julstämning med alla beslysning och dekorationer. Dröm! 


Gillar

Kommentarer