Working on it

Okategoriserade
Go' eftermiddag alla finisar!
Sitter at the moment och väntar på bussen hem från gymmet, är dessutom hungrig. Pappa släppte av mig efter jobbet runt halv 5 och jag körde ett relativt bra benpass med biceps och två övningar för absen.
Höll tummarna för att det skulle finnas en skivstång ledig för knäböj, tyvärr var de upptagna varje gång jag kollade ;(
Har börjat tycka det är tråkigt att träna mage nu, vet inte vad det kommer sig. Hade verkligen inget emot det förut men nu har det börjat ta emot lite haha... Ett tecken på att köra på lite hårdare.

Nämnde jag att jag jobbade i fredags också? Jobbade iallafall då och även idag, ganska mycket att göra och fick förfrågan om att jobba imorgon också, men eftersom att det är absolut sista dagen på sommarlovet ska jag ta en sista sovmorgon och spendera dagen precis som jag vill, dvs på gymmet och i soffan ;)
Hanna kom hem till mig igår kväll och grillade tillsammans med mig och min familj. Vi kollade igenom Annabelle 1 tillsammans för att vara redo för Annabelle 2. Jag älskar ju skräckfilm!

Käkade fläskytterfilé till lunch med en halloumi skiva, majskolv och självklart min kvarg-bea. Hoppas det finns kvar några bitar hemma, jag får verkligen inte nog av fläskytterfilé.

Gillar

Kommentarer