VRÅLHUNGRIG

Okategoriserade
Slutade skolan strax efter klockan två och drog direkt till gymmet och tränade axlar och bröst, även lite mage. Brukar supersetta 3 övningar x 3 och det tar så in i helsike på absen! Ska försöka få med mig någon som kan filma några övningar så att jag kan visa er.

Mötte upp mamma och pappa efter det, däremot skulle dem in i en klockaffär och mina föräldrar älskar klockor över allt annat vilket visade sig då jag väntade i bilen i 1 timma. Frusit extremt mycket hela dagen och dessutom hade jag inte käkat sedan halv 12. Linn fungerar inte utan mat, det kan jag säga er. Slutade med att jag bröt samman i bilen och mamma fick ha och göra med en icke fungerande Linn med ett humör så det heter duga.

Svängde in på Maxi och köpte mat i delikatessen och även Lohilo's proteinglass som jag ska testa. Fick tipset av Ella-Marin, hoppas jag kan lita på henne ;)

Ska strax slänga mig i soffan och kolla på Idol med pappa framför våran nya TV som vi faktiskt har placerat på nedervåningen. Ääääntligen Sonos ljudsystem också!! :D Ska njuta av det ikväll och vila upp inför morgondagens spontana arbetspass...

Gillar

Kommentarer