Visste ni att...?

Om mig
Jag tycker det är jätte intressant med historia, särskilt andra världskriget. Jag kunde längta till våra SO lektioner när vi fick sitta och kolla på dokumentärer/filmer om allt vad som rörde andra världskriget osv. Jag blir lätt fascinerad av historiska föremål och liknande.

Det är inte bara jag som är hungrig 24/7, jag vet! Men det är helt sinnes sjukt hur ofta jag är hungrig och kan vara till och med 30 min efter en stor måltid där jag blev mätt, om inte mindre... Sammanfattningsvis: jag är alltid hungrig oavsett vad!

Om jag skulle nämna fiskbullar för er, vad är eran första tanke? Jag älskar fiskbullar i dillsås med mosad potatis och smör. Det är så gott!!

Jag älskar lök, verkligen älskar! Jag skulle kunna käka lök till det mesta. Jag menar vad vore tacos, omelett, köttfärssås, sallad osv utan lök?!
En av mina absoluta favorit frukostar är havregrynsgröt med mjölk och skivad banan. Det är livets frukost! Dessutom är jag världens frukostmänniska x4, skulle aldrig, aldrig klara mig utan frukost!

Hur mycket jag än vill tycka om avokado kan jag inte... Tycker att det är så äckligt, suck.

Gillar

Kommentarer