Vinner man på viljan? 

Okategoriserade
När jag var mindre minns jag att jag var avundsjuk på de som hade hästfamiljer med hästgårdar. I och med att jag var ridtjej ville jag självklart ha min egen häst och hästintresserade föräldrar. 

Vad jag försöker säga är att det alltid inte är pengarna som avgör allt detta eller allt man har. Det är viljan hos dig, viljan att kämpa för sina drömmar. Ibland får man ta vad man har och göra det bästa av situationen och kämpa sig därifrån. Like a soldier. 

Vissa har de tillgångarna som krävs för att till exempel bli en storbloggare. Andra får kämpa sig upp på egen hand. Men genom allt detta och genom viljan lär man sig så enormt mycket. Man lär sig ta ansvar för sig själv och lär sig att lösa problem. Även fast det tar sin tid och kräver enormt engagemang och tålamod är det värt det i slutändan. 

Att tro på sig själv tar en långt. Det är i stort sätt grunden för allting. 

Vi lär oss av våra misstag och vi behöver svackor i livet ibland för att kunna känna framgång.  

Mina föräldrar är villiga att lära sig och ta för sig vilket hjälper mig en bit på vägen. Det är kul att de visar att dem vill lära sig ;) Dem gör det möjligt för mig att tävla och engagerar sig mycket i min sport vilket leder till att jag kommer kunna tävla ännu mer senare och på högre nivåer. 

Genom de åren jag bloggat har jag upptäckt att människor gillar att läsa om spännande saker, någon som har ett spännande liv. Du kan göra ditt liv mer spännande genom att pröva dig fram och på det sättet kommer du nå framgångar men även motgångar. Men jag vill inte läsa om någons perfekta liv... Jag vill läsa om en person som kämpar som upplever allt det som är mänskligt och inte lever allt like a princess.  

  
 

Gillar

Kommentarer