Ville skrika rakt ut och samtidigt gråta

Okategoriserade
Idag var en sån dag, eller rättare sagt ett sådant pass som gick rent åt helvete, åtminstone när det kommer till biceps. Började med rygg och det rullade väl på ganska bra, men jag kände inte att jag hade kontakt med biceps och det känns rent av värdelöst att stå och köra rep efter rep utan kontakt. Det är A och O enligt mig. Jag blir så förbannad på mig själv så jag var nog millisekunder från att skrika rakt ut och börja stört böla.

Körde med dropset för att verkligen försöka ta ut mig åtminstone och avslutade med 2 km på crosstrainern och 30 sekunder x 2 på cykeln där jag köttade allt jag hade och den tar så in i helsike!!
Pappa piggade upp mig genom att erbjuda sig att bjuda på en Nocco skumtomte medan vi ändå var inne i butiken för att köpa rosor till mamma som äntligen kommer hem från Norge ikväll. Hon har varit där och jobbat på intensiven och hon har jobbat 6 pass på 3 dagar så nu ska hon äntligen pusta ut och jag citerar "ta ett glas bubbel och lägga mig i bubbelpoolen".

Så vad har jag gjort idag? Jo, jag har jobbat från halv 8 till halv 5 och därefter gymmat. Kommer jobba imorgon igen och kommer dra direkt till ÖKK för att gymma tillsammans med Marcus. Har inte fått sån bra kontakt i triceps på sistone så han ska hjälpa mig lite på traven genom ett triceps- och axelpass. Lär knappt kunna lyfta armarna efter det :D

Juste hörni, jag har inte berättat att jag provred en häst i måndags. För några veckor sedan fick jag en förfrågan av en tjej som undrade om jag var intresserad av att rida hennes häst nån gång i veckan. Det är ett fullblod på 8 är som gått fyrstjärnig fälttävlan och är runt 170 hög. Kan säga att det var mycket motor och ska dit igen i helgen för att provrida ännu en gång.

Kändes väldigt roligt att vara uppe på hästryggen igen!

Gillar

Kommentarer