Vi har sagt upp vår lägenhet

Ja, ni läste rätt. Med både glädje och sorg har vi sagt upp våran älskade tvåa på Rudbecksgatan. Med detta innebär att vi i augusti flyttar ut och vi är i full gång med att leta lägenhet i Göteborg, vilket jag önskar skulle vara lite enklare än vad det dessvärre är...
Denna helg var vi på en lägenhetsvisning i Örgryte, ett väldigt vackert och centralt område med utsikt över Liseberg. Det gäller att inte ha för höga krav eller vara kräsen, men denna var något liten för oss två när det kommer till utrymme och förvaring. Vi får allt se.

Vi passade iaf på att hälsa på J’s föräldrar i Kungsbacka vilket var underbart. Lika bortskämda som vanligt! Vi åkte sent på fredagkvällen så vi var nere vid halv 1 på natten men lyckades ändå starta lördagsmorgonen i tid för att åka iväg och köpa en god frulle som alla lördagar. Resterande av dagen bestod av att bara njuta av en fri dag samt kolla lägenhet.

Kolla in Halloumiburgaren och bakelserna!! Vi har snackat om de bakelserna i veckor; det är alltså en donut med vaniljkräm och färska jordgubbar. WOW!

Hann med ett grymt pass på gymmet på fredagen och tog därav ledigt från träningen hela helgen.
Har verkligen hittat glädjen med träningen nu och det är jag så lycklig över!


Gillar

Kommentarer