Våran resa slutar här

Okategoriserade
Efter mycket tänkande är allt nu bestämt, det här är min sista vecka tillsammans med Pokemon. December vecka 49 2015.

Med en stor sorg i hjärtat och många tårar har jag valt att avsluta våran resa tillsammans här. Jag är så oerhört tacksam för de 2 obeskrivligt underbara åren tillsammans med universums finaste häst!

Under denna tiden har han & jag byggt upp ett speciellt band mellan oss och han har och kommer alltid ha en stor speciell plats i mitt hjärta. 

Jag har lärt mig så otroligt mycket och utvecklat mig både som person och ryttare. Jag har lärt mig tagit eget ansvar som jag har god nytta av i framtiden! 

Jag har valt att spendera min tid i stallet istället på fester och det kommer jag alltid att göra. Festa är ingenting för mig. Jag spenderar hellre en kväll i stallet.

  

  
För mig har detta varit en otrolig resa jag sent kommer att glömma! Pokis betyder mycket för både mig, mamma, pappa & min bror. 

Du, Pokemon, förtjänar det bästa. Jag önskar dig all min lycka och kärlek. Du är mitt allt! 

Efter att ha haft en vardag med i princip bara häst kommer detta bli oerhört tomt. Men jag kommer absolut inte sluta rida, inte för 1 miljon kronor. Ridning är allt, det är mitt liv! 

Jag kommer tillsammans med mina föräldrar att spara pengar till min alldeles egna storhäst som jag kommer att införskaffa inom en snar framtid, håller tummarna för det! 

Under denna tiden kommer jag att lägga all min tid på plugg för att få de bästa resultaten. Kommer även att spendera ännu mer tid på gymmet och med vänner. 

Stort tack till Carina som äger Pokemon. Hon har hjälpt mig så otroligt mycket i alla lägen. Eftersom att jag har haft Pokis i ett stall på andra sidan stan 3 mil hemifrån har hon och jag delat upp våra dagar och hjälpts åt! Det har tagit mig 1 1/2 timma för mig att komma hem med bussbyte. Men det har varit mitt val och jag ångrar det inte! 

Har ni några frågor är det bara att ni hör av er❤️

Minnen tillsammans med min glädjespridare & mitt allt!  

  
  
  
  
 

Gillar

Kommentarer

Lina
,
Hej! Jag är själv i en hemsk period nu när det är dags att lämna min älskade ponny och gå upp på storhäst. Men jag tycker att det är så oerhört jobbigt, jag skulle vilja fråga dig hur du kom fram till valet att göra detta? eftersom de är ett enormt kliv, och hur du känner? hur klarar du av rent psykiskt att släppa din ponny o gå upp på storhäst? Så vill bara höra med dig om du tänkt på något speciellt sätt, har några tips osv. Just eftersom det är så sjukt jobbigt att behöva lämna sin trygghetspunkt, som man dessutom älskar mer en allt. Kram på dig!