Vad har jag gjort?!?

Okategoriserade
På väg till Hovenäset lite spontant för att sola. Vädret igår bjöd på regn och inte mycket annat än den gråa färgen. Vädret är väldigt svajande så man får passa på när man kan. 

Igår åkte jag, mamma och pappa iväg till Nordby som ligger nära norska gränsen, åkt dit de tre sista sommrarna. Hittade först en snygg kappa för 400 kr men valde att kolla vidare och det slutade med en jacka som var 10 gånger dyrare inne på Pondus. Det började med att jag bara testade för skojs skull eftersom att den kostade 4 lax och jag aldrig hade i tanken att köpa den, men eftersom att den satt som en smäck började jag leka med tanken och återvände sedan till butiken efter en rejäl betänketid och kom hem med en svart Parajumper jacka. 

Ringde Hanna och frågade om hennes åsikt och pratade med några andra vänner och de flesta var eniga. 
Testade den längre varianten först, väldigt fin den med men jag vet själv att jag kommer tröttna på den. Hittade därefter den kortare modellen som jag testade här nedan fast i marinblå, blev däremot en svart då min vinterjacka från Gant är blå. 

Min pappa har en svart Parajumper och han använder den i princip alla årstider och det var ett själ till varför jag köpte den, jag kan använda den ofta. 

Väldigt nöjd än så länge! 

Gillar

Kommentarer