USA

Okategoriserade
Jag har skapat en enorm förkärlek till USA och dess kultur och sätt att leva t.ex. high school, hus/lägenheter, människorna och så vidare. Jag har fäst mig vi deras sätt att leva.

En sak jag verkligen skrivit i sten och som jag bestämt mig för är att resa, resa och lära mig språk och upptäcka nya platser och kulturer. Särskilt USA.

Jag har redan nu bestämt mig för att börja samla ihop pengar som jag kan använda till min Miami resa när jag tagit studenten. Tänkte ta en del av mina intjänade sommarjobbspengar samt är planen att skaffa ett deltidsjobb och tjäna in lite extra i månaden som jag sedan kan lägga på dels min resa.

Det är just Miami jag fastnat för och min tanke är att försöka hitta ett jobb där jag kan jobba för att försörja mig samtidigt som jag lär mig massa engelska som är grymt inför framtiden.

Min tanke är att ta ett år ledigt från allt pluggande och resa/jobba utomlands innan jag återvänder till plugget. Jag ska som sagt gå samhällsprogrammet och förhoppningsvis media vilket är just precis vad jag vill läsa och utbilda mig inom.

Har du några planer för framtiden? ;)

Gillar

Kommentarer