Uppdatering

Okategoriserade
Go' morgon onsdag!

Känns som veckorna går extremt långsamt fastän dom ändå flyger iväg som aldrig förr. Hela november försvann och nu är det inte alls långt kvar till jul och jag har inte fixat en enda julklapp :/ Panik!

Ska försöka ta mig ut något i helgen eller i början av lovet för att fixa lite. Jag är duktig på att vara ute i sista minuten med julklappar, sån är jag.Träningsbild från söndagens rygg- & benpass som kändes ordentligt.I måndags hade jag dansuppvisning med min grupp på idrotten och vad ska man säga haha; speechless... Vi lyckades ändå komma fram till en dans efter att ha bytt både det och musik flertal gånger. Det var så kul att se alla andra grupper, de var grymma! Satt med munnen okontrollerat öppen av avundsjuka när Ella-Marin och Tufva dansade, haha!

Igår hade jag engelska seminarium och det gick väl helt okej. Känns som allt i skolan börjar bli ganska trist och det känns bra att det är lov om bara några dagar. Däremot har jag ett matteprov samma dag vi slutar, roligt va? ;) Fruktar dessutom redan vad som komma skall efter lovet...

Idag ska jag i alla fall lida mig igenom det extremt långa schema som är planerat för denna onsdag som ska avslutas med ett förmodligen bra axelpass på gymmet tillsammans med pappa.

Men just nu ska jag njuta av min frukost, ha en bra dag!

Gillar

Kommentarer