Ung & bortskämd 

Okategoriserade
Säsongspremiär av Ung & bortskämd idag och efter 5 min var jag redan spyfärdig. Om man ska ta upp onödig tv så kan man väl ranka det som topp 1, utan tvekan. 

Det är ingen frågan om att TV3 gör denna sorts tv för pengar och framställa ungdomarna ännu mer IQ befriade än vad de egentligen är. Jag menar, de är väl inga skådisar med repliker, men det är otroligt överdrivet. Större delen av dem kan väl knappt knyta skorna eller stoppa in gaffeln i munnen. 

Jag blir så fruktansvärt irriterad när de sitter och super skallen av sig och låter deras föräldrar städa upp röran medan de sitter och gnäller att de ska föra över pengarna så de kan gå ut och supa ytterligare en kväll. De bor hemma och är 23, TJUGOTRE???? De får de mesta serverat på ett silverfat och jag fattar inte att deras föräldrar inte ens kan uppfostra sitt barn på ett bättre sätt eller kräva förändring. 

Det som irriterar mig mest är just det att man spelar efterbliven, varför? Vem vill leka efterbliven? Jag menar, man vet väl ändå hur man steker köttbullar och kokar makaroner? Eller är det på den nivån att man inte ens kan koka te? 
Jag tycker bara att programmet är så sjukt överdrivet och människorna är inte bättre de, då syftar jag på deras beteende. Helt ärligt kan jag inte förstå en del värderingar och tankar man får ta del av, de är helt sjuka. 

Har ni sett det? Vad tycker ni? 
Gillar

Kommentarer