Turn on på killar

Okategoriserade
Började fundera lite häromdagen kring vad som är attraktivt hos en kille, därför kommer du nedan få läsa om olika saker jag finner attraktivt hos en kille. 
Först och främst en positiv och självsäker kille som bryr sig om andra. Med att vara självsäker syftar inte jag på att ha självförtroende så det räcker till tio till, utan att vara trygg i sig själv och våga ta för sig. 

Tatueringar är jävligt sexigt!! Det är något med tatueringar som får mina ögon att bli som hjärtan, särskilt sleeves. 

Killar som kan sjunga är otroligt attraktivt, och när dom vet om det. Älskar alla människor som kan sjunga! 

När killar brinner för något och har mål, dvs är målmedvetna och inte skiter i allt. Oattraktivt med killar som skiter i skolan osv. Ta tag i livet! 

Jag tycker om när killar bryr sig om sin hälsa och sin klädsel. Det finns mycket annat som är lika snyggt som en skjorta, men stil är viktigt enligt mig. Med hälsa menar jag en kille som är fysiskt aktiv och inte äter pizza fyra dagar i veckan. Jag strävar inte efter idealet att en kille ska ha magrutor (plus i kanten) men däremot bry sig om sin hälsa som jag nämnde innan. 

Det viktigaste är humorn. Att kunna skratta tillsammans är det absolut viktigaste och väger tungt. 
Och en sista som jag gärna ser hos vältränade killar är en bred V-formad rygg och ett par snygga ben o välformad rumpa. Nej killar, ni behöver inte prioritera biceps ;) 

Gillar

Kommentarer