Tre saker som gör mig lycklig 

Okategoriserade
•Först och främst min relation till mina föräldrar. Så glad att jag har just mina föräldrar som alltid finns redo att kommunicera och tjafsa med haha. Jag och min pappa åker regelbundet till gymmet tillsammans och har träningen som något gemensamt medan jag och mamma delar allting annat ;) 

Jag är väldigt öppen med mina känslor och mina problem för mina föräldrar vilket jag vet att de uppskattar. Jag får ofta beröm men också kritik, vi tänker inte alltid likadant och har olika principer. 
•Träffa mina vänner och hitta på roliga saker. Jag är oerhört tacksam över mina fina vänner, särskilt bästa vänner vilket jag vet att de flesta är, men jag är verkligen tacksam. 

Mina vänner är väldigt olika och skiljer sig från varandra, men jag ser det som en fördel. Däremot är jag en ganska spontan och framåt person och därav är det komplicerat att ha någon som drar tillbaka en hela tiden och är ganska tråkigt. 

• Det mest uppenbara som gör alla glada är komplimanger. Jag uppskattar verkligen små komplimanger, vad som helst. Vissa personer är väldigt duktiga på det, överlag är Sverige sämst på det. Inte så svårt att ge en snabb kommentar i korridoren? 

Tänk vad ett ord kan göra en person glad, är det inte värt det? 

Gillar

Kommentarer