Träning väcker starka åsikter.

Träning
Att löpträna och styrketräna är något som är väldigt personligt, där av väcker det stora åsikter.

Det är enkelt att sätta på sig löparskorna och sätta fart ut mot spåret, eller ta sig iväg för ett styrkepass på gymmet. Alla kan träna, det är en orsak till samhällets träningshets.

När jag började gymma för 2 år sedan var det inte alls många i min ålder på gymmet, inte ens lika människor. Jämför man med idag är det nästan omöjligt att befinna sig på gymmet mellan 15-18.00, det är kaos. Jag hatar när mina pass blir röriga o när jag inte kan köra de övningarna jag planerat, då rasar allt och jag blir missnöjd över passet. Som jag skrivit i andra inlägg så har jag ganska svårt att bli nöjd över mina pass då jag vill att alla pass ska bränna i musklerna och verkligen kännas. För mig innebär det intensiva pass med kort vila mellan seten.

Åter till det inlägget ska handla om: alla kan träna.

Det är enkelt att skylla på att man inte kan spela hockey för att man inte kan åka skridskor eller att man inte kan spela fotboll på grund utav sin usla fotbollsteknik. Så är det inte med löpträning eller styrketräning. Det krävs inte särskilt mycket kunskap för att ta sig ut i spåret, inte heller att gymma. Visst är det viktigt att lära sig tekniker osv, men det är ändå ett känsligt ämne.

Det finns egentligen inga större anledningar till att inte ta sig till gymmet för att träna vilket skapar en press. Så vitt jag vet försöker alla uppnå ett så hälsosamt liv som möjligt i form av god kost och mycket träning, ibland kan det kännas som att det uppstår en tävling om vem som är mest hälsosam utan att ens bry sig eller veta om hur kroppen påverkas.
Glöm aldrig att träna för att du tycker om det!

Gillar

Kommentarer