Toppar & dalar, sambos & livet

Oj, minns inte senast jag påbörjade ett inlägg för att dela med mig om mina tankar, min dag, eller vad som komma skall. Jag ber om ursäkt för min frånvaro, jag har lagt all tid och fokus på mig själv, min träning och mitt jobb.
Godmorgon på er iallafall! Lördagsmorgon och hur härligt är inte det? Haft problem att sova under natten och vaknade nu vid halv 7. Veckorna har rullat på ganska snabbt nu på senaste vilket jag ser som en fördel då 22 december, dagen då Johnathan äntligen återvänder till Sverige, närmar sig. Helgerna är visserligen borta innan man ens hunnit blunda och det är dags för nya tag igen.
Mitt nya jobb har varit upp och ned precis som med alla säljjobb. Det jag verkligen ser som positivt är att jag hela tiden strävar efter att bli bättre, bli coachad och utvecklas. Jag ser det verkligen som en erfarenhet, men också en utveckling för mig mentalt och personligen. Jag trodde egentligen aldrig att jag skulle söka till ett säljande yrke, men i detta fall handlar det inte om att kränga på någon en dålig produkt, det var nog det som övertygade mig. Jag trivs verkligen så bra och självklart går vissa dagar som på räls och vissa andra spårar ur totalt. Problemet kan ibland bli att jag ställer alldeles för höga krav på mig själv som gör att jag lätt blir besviken. Allting handlar egentligen om ens mindset, det gäller att kunna se potential i varje samtal. Dessutom är jag så glad över att få bli coachad och att jobba med så grymma säljare!

Vad händer annars då? Jo, jag och Johnathan har officiellt blivit sambos!!! Vi har bestämt oss för att uppgradera oss från hans fina lilla studentlägenhet på 24 kvm till en relativt nyproducerad tvåa på 55 kvm på Öster. Oj så vi har funderat, letat och återigen funderat. Vi har tänkt tanken flera gånger men sen har vi ångrat oss, men det slutade med att vi tog tag i det och nu har jag nycklarna till våran första egna gemensamma lägenhet! YAY!
Jag är så exalterad på att slippa ha sängen mitt i köket, samt att äntligen kunna ha en soffa och utrymme att kunna bjuda hem vänner. Och det lyxigaste av allt tycker jag ju ändå är att vi har diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare, dessutom den fetaste balkongen på 8 kvm.

När jag var där på visning förra veckan var det mer eller mindre kaos i lägenheten då det var flyttkartonger och grejer överallt. Ska dit under förmiddagen med mamma för att kika på den när den står helt tom och ta ett första steg in i min första lägenhet. Tanken är att mäta lite grann samt få ett litet hum om hur vi ska inreda den. Jag har bestämt mig för att börja flytta in lite grejer allt eftersom nu under november/december, jag kommer därmed inte att bo där förens i slutet av dec då jag inte vill bo ensam. Dessutom har vi en del grejer i hans nuvarande lägenhet som vi hyr ut fram till slutet av dec, men även för att jag vill att jag och J ska göra detta tillsammans. Har lovat honom att han ska få vara med och bestämma ;)

Lovar att ni ska få mer bilder allt eftersom, ska fota lite grann idag.

Planen för dagen är att äta en riktig helgfrukost som jag och mamma älskar och värderar högre än allt annat, typ haha! Därefter ta en sväng till lägenheten för att kika lite. Ska även försöka få in ett ryggpass under dagens gång innan mormor & morfar ska komma på middag ikväll. Så mysigt! Mamma har planerat att baka en efterlängtad cheesecake från hennes sida, får se hur bra hon lyckas ta tag i det, hehe! Kvällen ska spenderas med familjen framför Gåsmamman som vi helt missat att titta på. Så exalterad på en ny säsong, som jag har väntat!
Vad är dina planer för helgen?

Träningsmässigt så går träningen upp och ned. Försöker se det som att jag alltid gör mina 100 % för just den dagen, det skiljer sig åt beroende på olika faktorer som verkligen kan påverka ens kvalité på passen. Kör efter ett split jag själv satt ihop och jag tycker att det fungerar bra och jag försöker hela tiden att utmana mig själv med nya vikter och att göra det där sista som krävs under passen. Vissa pass kan jag känna att jag bara behöver gå till gymmet och köra ett lite lättare, simplare och prestationslöst pass för att verkligen hitta glädjen. Självklart älskar jag att träna, men ibland behöver man påminna sig om att ha kul och inte alltid behöva pressa sig så hårt. Precis som med allt annat som blir en rutin kan det lätt falla in i att det blir mer jobbigt än roligt.

Fokuserar mycket på att träna ben då det är där jag alltid behövt utvecklas, det har alltid varit det tråkigaste att träna. Jag föredrar en välutvecklad fysik från topp till tå där man fokuserar på att få en stark helhet. Självklart ligger stort fokus också på mina axlar, triceps och biceps, det jag tycker är absolut roligast och vill utveckla.

Något jag känner ligger och skräpar är cardion. Jag försöker att röra på mig så mycket som möjligt genom att samla steg och ta promenader, särskilt i och med mitt stillasittande jobb. Just nu har jag inte känt varken att jag har tiden eller prioriteringen på cardioträningen, men efter vintern ska jag verkligen planera in den. Tanken är väl att försöka planera in några intervallpass i veckan, de dagar det passar, för att få ut så mycket av träningen men på så effektivt sätt som möjligt.
Kommer dessutom att bli enklare att ta sig ut på morgonen och kvällarna för promenader när mörket inte ligger som en ögonbindeln. Eller vad säger ni? ;) Känns som att det är läggdags redan efter jobbet...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229