Till hösten

Okategoriserade
Ska vara ärlig och erkänna att jag tycker om hösten väldigt mycket, särskilt höstmodet som involverar uggs, halsdukar och mysiga jackor. Inte endast det jag ser fram emot, utan även det här; 

• Ska få göra min första tatuering som jag planerat sen i maj. Min tatuering ska som för många andra betyda något speciellt och jag grubblar fortfarande lite mellan några alternativ, men jag vet precis vart jag vill ha den och i vilket kursiv. Längtar sååå!! 

• Ser fram emot vad träningen har att erbjuda och ska fortsätta med planen att äta och träna för att få de bästa förutsättningarna för ökad muskelmassa. Ska sätta mig någon dag och planera lite och dela upp passen och se vad jag behöver jobba mer på. Kolla över vad jag gör bra och vad jag gör mindre bra. 

• Självklart ser jag fram emot min födelsedag som äger rum i Oktober. Vill fira med familj och vänner, kanske en mysig brunch vore något ;) 

• Längtar redan efter känslan när man fått helg och man har planerat en mysig tjejmiddag med sina goa tjejkompisar!! Våra middagar och kvällar är oslagbara. 

Gillar

Kommentarer