Tankar kring nästa år

Okategoriserade
Har redan börjat fundera på vad jag vill göra med mitt liv nästa år. Vad vill jag ska hända? Vad ska jag göra för att nå det?

Ibland kommer inte allt till en utan man får  jobba för det.  

 
2016 blir ett nytt år med nya möjligheter som kommenteras varje år. Jag kommer att börja gymnasiet, jag kommer att välja en linje jag tycker passar mig och en skola som känns bra. Jag kommer ej välja skola efter kompisar. Jag vill utveckla vänskap och inte bara stå o dra i gamla som inte längre bryr sig. Ibland får man öppna ögonen och se vilka som egentligen bryr sig.

Jag har även funderat mycket kring idol. Vill satsa på musiken mer än något annat. Ser idol som en bra start att börja sin karriär och dels få reda på hur folk egentligen tycker att jag sjunger, professionella människor. 

Kommer anatligen söka till nästa år och se hur långt jag kan ta mig om jag ens kommer med! Vore en fanatisk resa. Att bli artist är något som jag mer än gärna skulle vill satsa på. Nu eller aldrig :)

En dröm att stå på en scen och göra det man älskar! Men är så oklar man bara kan bli! Men jag är endast 15 år om 1 månad och har många år kvar. 

 

Gillar

Kommentarer