Tankar kring dagens två klasser

Okategoriserade
Nollade båda dagens klasser och gjorde två fina rundor på en pigg och stark häst, men han skötte sig prima hela dagen och fick minst tusen pussar. Minst!

Måste säga att anläggingen var sisådär... Framridningen skedde på en snorhal gräsplätt som var enormt liten och lutade. Vågade inte rida där så fick skritta och trava fram på en grusväg och galoppera fram inne på framhoppningen. På framhoppningen var han så jäkla pigg utan att ens överdriva. Han blev så himla stark men det löste sig inne på banan. Det var stil bedömning/inverkan där de bedömde kommunikationen mellan häst och ryttare, sits osv. Slutade med 22,2 poäng av 30 möjliga. Helt okej! 3 nollor i laget vilket gav oss en andra plats av tio lag. Heja Kumla Ridklubb!
Andra klassen, LC Agria Pony Trophy kändes bra. Valde att endast hoppa 2-3 hinder inne på framhoppningen för att känna vilket tempo jag skulle ha. Dubbelnolla och 30 sekunder i omhoppningen vilket gav en tredje plats. Av någon anledning hoppade han av riktigt tidigt på sista hindret i andra fasen vilket ledde till att jag låg på halsen men kravlade mig upp. Riktigt bra! Så nöjd!!

Tack till underbara laget och till alla underbara personer idag, även ett tack till min pappa som var med mig under hela dagen<3

Gillar

Kommentarer