Tag

Okategoriserade
För den som inte läst din blogg, vem är du? Jag är en tjej som blir 16 år i Oktober och älskar att blogga. Jag är intresserad utav träning & mode samt hästar. Har dock tagit en paus från hästarna och valt att fokusera på annat just nu. 

Jag är en positiv tjej som alltid vill alla väl och är väldigt känslig men ändå självsäker tjej.Hur kom det sig att du började blogga? Min första blogg startade jag tillsammans med en kompis på devote men man kan väl inte säga att det var så värst seriöst. Det hela startade nog med att några av mina kompisar hade börjat blogga. 
Vad bloggar du om? Min blogg handlar främst om min vardag som innehåller träning och skolan. Jag bloggar därför inom kategorierna "fashion, fitness & horses". 

Inte lika mycket häst just nu, men skrev en del om det förut i och med att hela min vardag bestod utav stallet och mina tävlingar. 
Varför läser folk just din blogg tror du?

Hm, bra fråga... Tycker det är jätte svårt att svara på detta men jag hoppas det är för att dem tycker om att läsa om mitt liv, mina upplevelser och tips. 
Är det stor skillnad mellan bloggens du och verklighetens? Jag tror att jag kan uppfattas som ganska dryg på min blogg, men det är helt fel sida av mig. 

Jag är en känslosam tjej som vill alla väl och ogillar att bråka. Jag viker mig från konflikter och bråk, helst! 

Jag ser min blogg som en öppen dagbok där jag skriver om mina up & downs. Jag är ganska personlig men skriver inte om privata saker som endast angår mig om ni förstår mig rätt. Så som kärlek, vänskap o familje problem. 
Hur skulle du beskriva bloggen? Jag skulle beskriva min blogg som en inspirationskälla för träning och kanske mode. Jag vill att mina läsare ska lämna min blogg med ett leende. 

Jag försöker få mina läsare att inse hur viktig var och en är. 

Min blogg är ganska varierande.
Vad får vi inte läsa i din blogg? Ni får inte läsa om det mest personliga eller sånt som inte är passande. 

Jag är noga med att inte publicera vad som helst på bloggen. För precis som i verkligheten måste man kunna stå för sina åsikter och inlägg man publicerar. 
Har du någon gång skrivit något som du ångrat i efterhand?

Som jag svarade på frågan innan är jag väldigt noga med vad jag publicerar och att mina läsare tar det på rätt sätt. 

Om jag skriver något tokigt brukar mina föräldrar oftast nämna det för mig så jag kan rätta till det.
Vad gör en bra blogg?


En bra blogg ska innehålla inspiration och kärlek till läsare. 

En blogg ska aldrig trycka ner andra personer, varken andra bloggare, artister eller andra, u namn it!

En blogg ska lyfta fram personer, sprida kärlek.  En blogg ska vara ärlig. 

Berätta tre saker vi inte visste om dig? Jag är väldigt petig av mig, med andra ord smått pedant på en lagom nivå. 

Jag är ofta väldigt positiv till allt. Jag brukar ofta vända och vrida på saker och ser för det mesta lösningar till allt. Jag tror att allt händer av en anledning. 

Jag har ingen talang för dans, har ingen vidare taktkänsla i just dans... Tyvärr! 

Har du någon förebild inom bloggvärlden? När jag började blogga var min största förebild Nellie Berntsson. 

Idag har jag inte en enda förebild utan ser upp till många och samlar inspiration från många bloggar. Inte bara stora bloggar. 
Vilka bloggar läser du själv? Jag har varit ganska dålig på att läsa bloggar men måste erkänna att jag har blivit mycket bättre. 

Läser allt från kända till mindre kända bloggar. 

Har du en blogg eller vill tipsa om en blogg gör gärna det! Behöver ännu mer bloggar att läsa för att samla ännu mer inspiration. Lämnar självklart en kommentar också :)  

 

Gillar

Kommentarer