Stämmer detta?

Okategoriserade
Vaknade av ett plötsligt ryck klockan 8.00 och började fundera över om jag försovit mig eller när jag skulle gå upp och vad dagen väntade sig. Känslan när tanken slog mig att jag är ledig fram till 9 januari är makalöst underbar.

Igår kväll fick jag jullov, men det känns inte som det på grund av att det inte kändes som vi fick ett ordentligt avslut. Skolan bjöd på snacks och olika filmer och gjorde om skolan till "en biograf". Innan det hade vi ett matteprov och tid med klassen.
Helt sinnes att halva terminen gått och därmed halva gymnasiet. Längtar till studenten men känner även att jag inte vill lämna TBS och alla underbara lärare. Jag hade inte kunnat göra ett bättre val av gymnasium på något sätt!

Vad händer min allra första dag på lovet då? Runt halv tio ska jag iväg till Olivia för att hjälpa henna med lite förberedelser inför en brunch hon har fixat idag. Bäst är hon! Hon fyllde nämligen år i fredags och det ska firas kan jag lova ;) (Bilder kommer)

Som ni säkert redan räknat ut ska jag självklart till gymmet och träna. Idag är det mitt favoritpass, nämligen axlar. Yaay!!

Ha en helt underbar dag så hörs vi senare!

Gillar

Kommentarer