Spontant är roligt

Okategoriserade
Go' kväll bloggisen, allt väl med er? Hur har eran helg varit? Har ni loggat på soffan och kollat film eller har ni haft massa annat roligt för er? 

Jag har spenderat helgen på bästa sätt tillsammans med Olivia, Hanna, Tufva och Hannas bror Carl. Åkte hem till Hanna i fredagskväll med Olivia och vi drog till Ica vid halv 11 på kvällen med Carl för att de skulle köpa Ben & Jerry. Jag fick nöja mig med en fruktsallad ;) 

Vaknade klockan 7 igår och kunde verkligen inte somna om, därav låg jag och kollade på massa kläder fram till halv tio när O & M vaknade. Carl tog bilen och köpte färska frallor medan vi började fixa pannkakor. Blev en god brunch som verkligen gav mättnad om vi säger så. 

Hämtade upp Tufva efter lunch och drog till sötvarohuset ute vid Marieberg och köpte massa färskt godis. Därefter drog vi till Coop och köpte fika och dricka innan vi drog oss iväg ut på Roadtrip. Blev lunch på Donken och lite ironiskt att alla vi tog Nuggets, haha!

Olivia vloggade allting på sin snapchat, har i princip hela dagen på film vilket är extremt roligt!! 

Vid halv 4 var vi hemma hos Hanna i AD igen och vi lyssnade på musik, kollade massa bilder och åkte airboard vilket var väldigt skakigt. Aldrig skrattat så mycket åt Tufva och Olivia, inte minst mig själv... 
Klockan 18 bestämde vi lite spontant att sova ytterligare en natt hos Hanna, däremot kund inte Tufva. Carl skjutsade hem oss så vi kunde hämta lite grejer och sedan drog vi till Ica maxi vid universitet och köpte lite grejer och träffade ett par sköna killar i kassan som la en Go kommentar haha. Därefter skulle vi dra till Roasli's och köpa mat i driven men det var tyvärr stängt och vi drog till Fratelli istället och köpte med pizza hem som vi käkade framför tv:n. 

Har iaf haft en superbra helg och det har hänt så sjukt mycket roligt, så svårt att återberätta allting.
Olivias och Hannas frukost imorse. Hur mumsigt?!Kan säga att det mesta dokumenterades på min snapchat och jag har en del svinroliga videos jag egentligen skulle vilja dela med mig av :) 

Gillar

Kommentarer