Soon-to-be

Större delen av er som läser det här som har eller precis har tagit studenten kan säkert relatera till att man till slut kan svara på frågan "Jaha, vad händer nu då? Vad är planen?" i sömnen. För mig har den repliken varit att jag ska åka utomlands, jobba och plugga till hösten 2020.

I januari detta år bokade jag min första egna resa till andra sidan jorden. Tankarna på att resa efter studenten har funnits sen en lång tid tillbaka men med tankarna på USA. Efter mycket tankar och reflektioner bestämde jag mig för att titta på andra destinationer då USA inte längre erbjöd det jag efterfrågade. Med hjälp av min mejlkontakt från Kilroy kom vi fram till att jag vill åka till något land som erbjuder sol, bad, äventyr och träning. Jag vill göra det jag tycker bäst om!

Om man efterfrågar just det jag beskrev ovan kan det inte bli ett bättre alternativ än det jag har bokat; BALI! Nu i efterhand känns det så bra att jag bokade just Bali istället för USA då jag får så mycket mer för pengarna. USA-resan som erbjöds i Kalifornien skulle inneburit att tälta, och aldrig i mitt liv att jag betalar 30 lax för att tälta. Nu har jag 3 fantastiska veckor framför mig med Bootcamp där jag umgås med människor som älskar att träna lika mycket som jag gör. Där kan man testa allt från yoga till crossfit och dessutom äta lyxiga hälsosamma måltider på ett superfint hostel som tillhör träningsanläggningen. Andra veckan spenderas på ett Surf & Stay där jag på något vis ska försöka mig på att stå på en bräda i vattnet. Får se om jag ens kommer så långt att jag befinner mig i vattnet, haha!

Den tredje veckan åker jag ut till ön Gili Trawangan där jag ska dyka och bara chilla. Under denna resa kommer jag att resa runt till lite olika delar av Bali och bo på ställen som Cara Cara Inn, Puri Garden och några fler ställen. Kommer att landa i Denpasar och sedan besöka Denpasar, Ubud, Canggu, Kuta & Gili Trawangan.


Den 7 september befinner jag mig på Arlanda för att flyga till Bangkok och sedan vidare till Denpasar. Just nu är jag mest nervös för själva mellanlandningen och att något ska strula, att planet blir försenat eller att väskan ska försvinna. Dessutom ska jag spendera 17 h på ett flyg där jag ska försöka underhålla mig själv på något vänster, haha... Sammanlagda restiden blir totalt 24 h, men det ska jag väll försöka ta mig igenom. Behöver alla tips jag kan få om att flyga ensam om någon av er har gjort det? Jag kommer att fråga om allt på flygplatsen kan jag lova.

Cara Cara Inn // Kuta
Puri Garden // Ubud
Boendet för Bootcampen i Denpasar
Surf & Stay i Canggu

För mig har det varit som en sak att bara säga; " Jag ska till Bali i september". Det har liksom inte känts som att jag bokat och att jag på riktigt ska göra detta. Tror att jag kommer att fatta vad jag ska göra när jag väl står på flygplatsen och ska ta mitt pick och pack. Jag tror inte att man kan förbereda sig så mycket inför detta, jag tror att man blir redo när man väl slängs in i det på plats. Behöver nog ändå ett "bryt ett ben" ;) 


Gillar

Kommentarer