Sömn av klass

Okategoriserade
Hej hörni, ledsen för att jag inte hunnit uppdatera er idag. Kom hem sent igår och åkte hemifrån 7 imorse för att jobba. Har varit väldigt seg idag och haft lite smått huvudvärk. Mådde väldigt dåligt under tågresan hem igår då min mage gjorde oerhört ont, ska försöka åka iväg och kolla upp mina magbesvär. My brain went crazy efter Mechanica, kändes som jag fortfarande snurrade åt alla möjliga ont vilket ledde till att jag blev illamående. Som tur var hade jag tjejerna som tröstade mig. 
Jag hade verkligen en superrolig dag igår med underbara tjejer och nerver fanns det gott om. Hade inte varit på Liseberg på över 8 år så allt var nästintill nytt för mig, har skrikit så jag inte har någon röst kvar. 

Enligt mig var Mechanica, Helix och Loke de bästa. Åkte Mechanica först av allt och jag blundade under hela åkturen hahha!! Det värsta var när den stod på toppen och man visste att den skulle välta. 

Loke var som en mildare variant av Mechanica men lite roligare än uppsvinget. Det gick jävligt snabbt så tårarna rann nedför kinderna och Alice skrek för livet gällande hennes hår, Tufva skrek dessutom om hjärtproblem... ;) 

Gillar

Kommentarer