Snaaaart fredag

Okategoriserade
Alltså hörni, det är torsdag idag!?! Imorgon är det fredag (obviously) och som det ska njutas. Har några ärenden som ska fixas i helgen, även några blogg o skolgrejer.
Åkte direkt till Kumla igår för att fixa mina fransar och kolla så fina de blev!! Valde att ta lite längre denna gång. Förresten, hade ju Pokemon i ett stall i Kumla förut och jag gick av precis vid samma hållplats och gick samma långa cykelbana som jag gjort minst 400 gånger. Snacka om nostalgi ;)

Hann precis komma innanför dörren innan det började spöregna, alltså verkligen SPÖREGNA!! Haha, somnade dessutom till eftersom att man ligger och blundar i ca 1 tim och det var så skönt. Blir däremot så humla konstig i huvudet när jag sover mitt på dagen och brukar därför undvika att ta powernaps.

Just nu står jag och lagar kvällsmat och morgondagens matlåda, lövbiff med sötpotatis och massa grönsaker. Hittade några glasstrutar i ett skåp så var bara tvungen att ta en glass med smak av kladdkaka och salt kola. Satt fint!

Imorgon är det som sagt min sista dag på Hemköp och det är blandade känslor. Skönt att komma tillbaka till alla härliga kompisar men haft det så himla bra på Hemköp, de har varit så snälla! Men jag kommer tillbaka ;)

Gillar

Kommentarer