Sluta kolla ner, kolla upp!

Okategoriserade
Det finns personer som alltid trycker ner folk, och det kommer alltid att finnas. Men det ska inte finnas! Att trycka ner andra hjälper inte en särskilt långt själv.  

Ett sätt att motstå detta är att vara stark, då gäller det att ha ett bra och stabilt självförtroende. Men det är inte alltid så lätt som man tror att stå emot allt och det är inte mänskligt heller. 

Man är inte svag för att man gråter... Då har ni trott fel hela livet. Att vara ledsen är en känsla, precis som att vara glad. 

Men hur ska man få det här självförtroendet? 

För det första, börja lita på sig själv. Kämpa för det man vill. Tro på dig själv kan vara det viktigaste. Ta fram det bästa med dig, vad är du grym på? Det är inte fel att tycka att man själv är duktig på något, det är bra. Det är inte heller dåligt att ha självförtroende. Det kommer hjälpa en i framtiden kan jag lova. Men kom alltid ihåg att vara ödmjuk. Ingen gillar kaxiga personer, right? 

Tro på dig själv, för du är grym! Man kan inte vara grym på allt. Enligt mig finns inte ordet perfekt förutom vid vissa undantag ;) 

Glöm aldrig att lita på dig själv! 

Gillar

Kommentarer