Skillnaden mellan 75 & 110 procent 

Okategoriserade
Träning har verkligen valt mitt hjärta & jag har valt det. Att komma till gymmet för mig är som att slänga sig i soffan för vissa, det är avkopplande och jag kan lägga annat åt sidan. Men alla är vi olika. 

För att nå de resultat och mål man själv är ute efter för att få den figuren man vill ha kräver en hel del av dig själv. Det krävs slit & hård träning till 110% och därav krävs vilja och motivation...

Självklart kan man inte alltid ge 110%, det är acceptabelt att ha en dålig dag. Vissa dagar på gymmet är skit, men det viktigaste är att alltid göra det man kan.  

Hur skönt är det inte när man nått sitt resultat och kan vara stolt över att ha kämpat och åstadkommit allt på egen hand? 

 
Som jag skrivit tusen anda gånger är de där sista repetitionerna på sista setet svinjobbigt! Ge inte upp, ta i det sista du kan därför att det ger så mycket. 

För att bygga muskler & styrka krävs det att muskeln jobbar till max & blir utmattad. Det är lätt att ge upp, but don't! 

Jag anser att det krävs ganska mycket psyke inom träning. Man måste tänka att man klarar det, annars är det så mycket svårare. Som exempel när man ska springa 5 km, de första kilometrarna är inte roliga för fem öre men med vilja så går det att ta sig igenom dem.

Ge allt, du kommer vara så nöjd i slutänden! 

Gillar

Kommentarer