Sista veckorna på sista terminen

Okategoriserade
mitt val av att gå på Gumaeliusskolan är något jag är glad & väldigt nöjd över såklart! Jag minns mina första veckor när man tassade runt livrädd inne på skolan & man tyckte att alla niorna var skit stora o vissa hade till och med skägg o allt ;) Idag är det vi som klampar runt & leker stora innan vi börjar om som små på gymnasiet igen. 

Det är lätt att tänka "fan vad skönt att slipp allt och alla o börja gymnasiet", jag håller med er! Men om man tittar tillbaka på åren i högstadiet kan jag inte annat än att le... Jag är så glad över att ha träffat de människor jag aldrig annars hade fått tillgång till och har funderat på hur annorlunda allt kunnat vara. 

Jag säger bara att ta vara på all den tid ni får i högstadiet därför att det går otroligt snabbt! Gör alltid ditt bästa och kämpa hårt med dina skolarbeten, det lönar sig kan jag lova! 

Under dessa tre åren kommer du att få/ha upplevt bråk, svek, tårar men självklart massor utav kärlek, skratt & nöjen! Du kommer att få uppleva tonåren & lära dig att stå på egna ben och skapa dig själv. Du kommer att märka eller har säkert märkt att mycket förändras under dessa åren vara sig man vill det eller inte. 

Jag är som sagt väldigt tacksam över att ha träffat de människorna jag lärt känna och alla våra fantastiska lärare. Det sårar mig att jag möjligtvis inte kommer att träffa en del personer, kanske är sista gången i hela mitt liv därför att det är personer jag vanligtvis inte brukar umgås med. Jag kan inte annat än att önska alla ett stort lycka till i framtiden! 

Alla i min klass är väldigt olika & har olika mål. Vi är en spridd klass dvs.  Vi har ändå fungerat väldigt bra ihop, till viss del ;) 

 
Och till er andra som börjar högstadiet, gymnasiet eller tar studenten, lycka till! 

Gillar

Kommentarer