Sista helgen i april

Avslutade min fredag med ett ryggpass på gymmet, blev ett lite senare pass då jag var iväg med mamma och kollade lite samt handlade. Drog i mig en Celcius i vanlig ordning innan gymmet och lyckades hålla ett högt tempo för att inte komma hem alltför sent.
Det var så skönt att komma hem till en nystädad lägenhet, ta en skön dusch, värma på mat, tända ljus och bara slänga sig i soffan. Magi!

Vi började morgonen med att åka iväg och handla färskt bröd och massa annat gott inför dagen. Samtidigt som vi njöt av den stora frukosten kollade vi på en dokumentär om Crossfit för att tagga till inför vårat basövningspass. Fungerar alltid ;)

Härligt svettig och slut efter ett par rundor med snatches, hehe!

På eftermiddagen mötte jag och Johnathan upp resten av familjen och en del av släkten hemma hos pappa för en sen lunch. Blev en relativt somrig lunch i form av kyckling och potatissallad samt massa annat småplock. Har aldrig riktigt varit ett fan av potatissallad innan, men nu har jag verkligen öppnat upp ögonen för det (ifall ni undrade, troligtvis inte ;) )

Under söndagen tog vi en tripp till Marieberg för att spana på lite inredning, tycker alltid att det känns som att det saknas något eller att man vill fixa något. Kan ni känna likadant?
Blev trots allt lite småköp och beställde även ett fint avlastningsbord som jag ser fram emot att få upp i hallen. Har varit så tomt och mörkt där länge nu, dags för lite uppfräschning med en lampa och kanske en liten blomma.

Hur har din helg varit?

Gillar

Kommentarer