Senaste dagarna

Goddagens!
21 april, känns det ens rimligt att april har gått så fort? Med det sagt är jag så otroligt lycklig inifrån och ut över att slippa mörkret och min tjocka vinterjacka med stora -30 vantar. Känns inte som att jag minns något annat än mörker, helt seriöst!

Första riktiga vårdagen var för mig i fredags när solen sken och jag och J träffade mamma för en kaffe. Jag har verkligen börjat uppskatta att kunna träffa mamma var och varannan dag för att ta en promenad, en lunch, en fika osv. Känns som att man ofta tar för givet att man kan ses när som helst och att bo nära varandra.

När vi ändå är inne på ämnet att bo nära sin familj kan jag passa på att nämna att jag nu har sökt till universitet i Göteborg. Känns pirrigt men är väldigt exalterad och känner mig mer än redo för att komma igång. Jag tror inte att Johnathan har haft så stor hemlängtan som han har just nu ;)

Över till något annat; mötte upp Sava i lördags för att luncha tillsammans, så vi tog en liten promenad till Sobi. Tröttnar aldrig på deras mat, men intalade mig själv att testa något nytt så det blev en Padthai med kyckling och massa gott. Väl godkänt må jag säga!
På eftermiddagen kände jag och J för en mysig fika och tog oss in till Vasa för en kaffe och varsin bulle. Har blivit besatt av att fika, bara känslan av att sitta i en skön fåtölj inne på ett café ger mig den mysigaste känslan.
På lördagkvällen kom pappa, hans tjej och min bror Linus hem till oss på middag där det blev lite gott & blandat. Blev i princip en buffé av halloumi, oxfilé, korv, klyftpotatis, massa såser och en stor sallad. Någorlunda somrigt ändå, däremot saknades grillen och grilldoften, hihi! Jag kan garantera att det var extremt gott iallafall!

Tre bilder från gårdagens ryggpass med lite inslag av biceps. Blev en relativt tidig träning igår vilket var skönt då det inte var så mycket folk och jag hade ingen tidspress. Blev ett långt pass på 2h, men hann med 45 minuter cardio och började även passet med marklyft vilket ibland tar sin tid. Hade en bra känsla och man känner minst sagt att solen ligger på för att gymmet blir till en bastu på 10 sekunder.

Idag har jag inga särskilda planer utöver att åka direkt till mamma efter jobbet. Har bett henne klippa mina toppar då jag känner att det är dags... Känslan av fräscht hår är obeskrivlig.

Vad har ni för plan idag?

Gillar

Kommentarer