Så oerhört trött på detta! 

Okategoriserade
Vet ni hörni, jag är så oerhört trött på allt detta jävla skitsnack som sker överallt rent utsagt. Håller ni med? Bra, därför att du själv är den enda som kn få slut på detta. Du är den personen som styr dig själv och dina val, välj att skippa skitsnacket! 

Skitsnack beror i de flesta fallen på avundsjuka och osäkerhet. Tycker du ärligt att det fungerar att trycka ner andra, mår du bättre av det? Tänk om! Gör om, gör rätt. 

Jag uppmuntrar alla till att tycka om sig själva och bygga upp ett självförtroende. Alla går runt och säger "älska dig själv för den du är, och var stolt" och det är precis vad ni ska göra! 

När man väl gör det anser vissa att man tror att man "är något". Ja, men du sa ju att jag ska tycka om mig själv. Right? 

Men, du ska inte se ner på andra. Du ska tycka om dig själv och bry dig om andra. Ös komplimanger och gör så att det strålar självsäkerhet om dig.  

 
Ta vara på allt snällt folk har att säga om dig och kasta det andra i din carebox ;) Lägg det onödiga åt sidan.

Är någon framgångsrik, beröm personen istället för att snacka bakom ryggen. Tänk på att personen jobbat hårt för att nå det, ditt skitsnack tyder endast på osäkerhet och avundsjuka! 

Gillar

Kommentarer