Räcker psyket till?

Träning
Jag har många gånger nämnt hur jag tycker att vårat psyke och våra tankar påverkar våran träning både innan och under träningspassen.

För att hålla motivationen uppe krävs positivt tänkande. Jag är en person som är väldigt positiv till det mesta och har lätt för att hitta motivation och ge allt för mina mål, inte bara inom träning. Att ha ett sådant tänkande påverkar mycket i våran vardag och får oss att ge det lilla extra som krävs.

Självklart är jag inte alltid taggad på att träna, men för det mesta älskar jag att trippa iväg till gymmet då det för mig är ett sätt att slappna av och koppla bort negativa tankar. Vissa pass går sämre än andra, precis som allting annat... Men när jag väl får till de där grymma passen är jag så himla glad och lycklig av alla endorfiner som flödar genom kroppen.

Löpning är ett exempel på något som kräver psyke och uthållighet. Det gäller hela tiden att tänka framåt och positivt, därför att minsta lilla tanke på att ge upp kan leda till att kroppen blir tung. Sträck på dig, upp med blicken, tänk på andningen and keep on going!

Mitt psyke ställs på spel på måndag nästa vecka när jag ska paddla 2 km, cykla 2 mil och därefter springa 6 km. Min kondition är inte i toppform men å andra sidan sprang jag Gummeluffen på 5/6 km på 25 min utan någon bättre kondition, så hoppas på det bästa! Behöver ett rejält lycka till, tror jag ;)

 

 

Gillar

Kommentarer