Q/A- Ställ dina frågor

Okategoriserade
Jag har aldrig riktigt haft en Q/A och tänkte att jag öppnar upp för en och ser om ni har några frågor eller funderingar.

Du frågar & jag svarar; frågan kan gälla träning, kost, skola eller vad som helst egentligen. Vad undrar du?

Om du vill vara anonym går det bra, däremot behöver du fylla i någon slags e-post men den kommer ej att synas. Kommentera här nedan eller kontakta mig via mina sociala kanaler.

Gillar

Kommentarer

Emmie
,
Vet inte riktigt hur jag ska formulera frågan men undrar hur du tänker kring balans mellan träning och kost med psyket? Tänker kring träningshets och självbild osv. Jag själv tycker det är svårt att t.ex räkna kalorier på ett hälsosamt sätt utan att det övergår i hets. Hur gör man för att inte hamna ”där” och hur hittar man en hälsosam balans? För övrigt, u go girl!! Älskar att du inspirerar folk att inte vara rädda för muskler o att lyfta tungt och att du bygger din fysik exakt som du vill!!
Elin
,
Hur länge har du gymmat? Måste man äta mycket för att bygga muskler? Hur ser andra i din närhet på att du äter en speciell kost, eller hur jag ska säga. Hur kommer man över tröskeln mellan vardagsträning till att komma in i den strikta träningen som du har? Förstör godis en pågående kroppsbygge?