Punktförbränna? Nej. 

Okategoriserade
De flesta som är någorlunda pålästa eller informerade vet att det inte går att punktförbränna fett. Man kan t.ex inte bara träna 100 situps för att bli av med underhudsfett, det krävs att man arbetar med hela kroppen därför att kroppen tar inte bara energi från magen utan från hela kroppen. 

För att bygga magmuskler krävs det att man tränar magens olika muskelgrupper. Det gäller att man varierar sina övningar, annars vänjer sig kroppen allt för mycket. Träningen överhuvudtaget ska vara varierad för en lyckad träning. 

Mitt tips för att nå sina mål är att träna kondition dvs få en hög puls för att få igång hjärtat och andningen på korrekt sätt. 

Ett annat tips är att träna med fria vikter därför att det effektiviserar din träning på grund utav att de flera övningarna inkluderar flera muskelgrupper. 

Exempelvis marklyft aktiverar våran bål, samt muskler i knäna, axlarna, höft & rygg. 

Istället för att t.ex träna benspark och 3 andra maskiner för att träna resten av musklerna kan man använda sig utav en skivstång och göra knäböj som aktiverar framsidan av låret, sidan av låret, rumpan och även en del ryggmuskler. 

När musklerna börjar växa till sig lite mer kommer dem att kräva allt mer energi dygnet runt och där med ta på underhudsfettet.

Kosten är A & O för hur dina resultat kommer att bli.  

 

Gillar

Kommentarer