Prioritering

Okategoriserade
Som jag nämnt i typ 10 tidigare inlägg har jag väldigt mycket i skolan just nu, jag skulle helst sätta mig i ett hörn och gråta eller gräva ned mig själv i en fet jävla grop. Idag blev jag i alla fall av med svenska talet som legat och skavt, måste erkänna att det kändes väldigt bra. Jag kunde i princip talet utantill och det är så mycket enklare att leverera en intressant redovisning. Jag tänkte väldigt mycket på kroppsspråket och att röra mig och skapa kontakt med de andra jag presenterade för.

Det specifika jag tänkte dela med mig av i detta inlägg var att jag kommer prioritera skola framför träning. Jag har inte tränat mycket alls den senaste veckan och jag tänker att jag vilar upp mig lite under kommande dagar och lägger fokus på skola och alla kommande examinationer.

Sommarlov om 4 veckor och jag har all tid i världen att träna då. Mina tankar snurrar kring att börja träna ganska intensiv cardio och fokusera mycket på styrketräningen. Jag har en bild framför mig när jag ligger på marken med svett rinnandes från pannan och tänker tanken "varför utsätter jag mig själv för dethär?!?".

Gillar

Kommentarer