Positiv smärta

Okategoriserade
God morgon och god förmiddag! Har ni sovit gott? Igår kväll när jag gick och la mig var jag riktigt trött i kroppen, så känslan att lägga sig på mage och borra ned huvudet i kudden var så skön. Har däremot börjat få ont i käkarna, tror det beror på att jag pressar käkarna när jag sover för att jag har huvudet på ett speciellt sätt.

Igår tränade jag ett rejält benpass vilket visar resultat idag. Fick verkligen kontakt med gluteus eller så kallade glutes på engelska. Utfallsstegen gör sitt jobb, även höftlyften. Kan knappt spänna rumpan på grund av den grova värken, men måste erkänna att det är lite härligt ändå ;)

Har börjat använda benpressen igen där jag supersettar två olika positioner med fötterna. Börjar med 10 smala dvs att fötterna i princip nuddar varandra och den andra varianten är med fötterna brett placerade. Den tar riktigt bra, men se till att gå ned ordentligt.
Började gårdagen med att gå ut med Sid på en morgonpromenad innan jag satte på julmusik och tände ljus medan jag slog in mammas paket. Ska iväg med mamma idag och köpa julklapp till pappa.

Vi hörs under dagen!

Gillar

Kommentarer