Plugg söndag!

Okategoriserade
God eftermiddag! Har ni haft en god natt sömn? Jag hade jättesvårt att somna, tror jag lyckades somna vid 3-tiden...

Mamma och pappa var iväg på middag igår så Hanna kom hem till mig och vi kollade på film och lyssnade på nostalgi låtar vilket var väldigt mysigt!

Denna söndag består av massa plugg då jag har en samhällsuppgift om merkantilism som ska in idag. Skönt att träffas och diskutera reflektionsfrågorna så det var precis vad jag, Olivia och Hanna gjorde. Jag är nästintill klar, ska bara formulera klart alla tankar på ena frågan och läsa igenom.

Det är sista veckan innan praktiken nu så det betyder att vi har alla inlämningar under en o samma vecka... Ni kommer inte ens palla läsa om alla mina uppgifter så jag skiter i att ens ta upp dem.

Vi tjejer träffades iaf på stan och kollade i några butiker innan vi satte oss ned i lugn o ro för att plugga på Espresso house. Fick med mig ett par skinnbyxor, en riktigt skön BH och en beauty blender hem. Olivia köpte ett par superfina byxor och en kavaj så vi båda är nöjda och glada ;)
Njöt av en stor kopp latte!Precis kommit hem och möttes av en underbar doft av potatisgratäng. Med det sagt ska jag äta en god söndagsmiddag med familjen innan jag och pappa drar till gymmet.

Förresten, kolla dessa örhängen från Marc Jacobs som mamma kom hem med i fredags. Hur snygga?

Gillar

Kommentarer