Planer för veckan

MÅNDAG) Inga särskilda planer under måndagen mer än att gå förbi tandläkaren för en snabb kontroll av nattskenan och ett träningspass med Johnathan. Bröst & axlar väntar idag, yay!


TISDAG) Inga planer än så länge mer än ett ben- & tricepspass + intervaller


ONSDAG) Ska spendera onsdagen tillsammans med pappa, Johan & hans dotter i Romme för lite skidåkning under dagen. Som jag längtat efter skidorna och skidbackarna. Har lite roligheter för mig på kvällen ;)


TORSDAG) Kommer troligtvis att hjälpa mamma att börja flytta saker till hennes lägenhet hon får tillgång till. Kommer troligtvis besöka gymmet en sväng för lite rygg & biceps.


FREDAG) Upp med tuppen på fredag morgon för att ta tåget 06.20 till Köpenhamn med Tufva. Ser så mycket fram emot det! Kommer anlända i Danmark vid halv 12 ungefär och möta upp hyresvärden för nycklar och en snabb genomgång av lägenheten. Kommer lämna väskorna där för att sedan dra ut och turista lite grann, haha! Redan letat upp mysiga brunchställen, behöver däremot tips på restauranger... Har ni några?


LÖRDAG & SÖNDAG) Spenderar hela helgen nere i Köpenhamn för att bara mysa, äta gott och ta lite najsiga bilder. Håller tummarna för att vädret håller sig till sol!!!

Gillar

Kommentarer