Onödig fakta om mig

Om mig
  • Jag tycker inte om te, tycker det smakar blaskigt och jag är inte mycket för blaskiga drycker. Drack det för några år sedan fast med hälften mjölk haha!
  • Jag tycker det är skittråkigt att sola därför att jag blir lätt rastlös. Föredrar att bada eller typ röra på mig istället för att ligga och sola i flera timmar. Mycket spring i benen ;) Har ni några bra tips på vad man kan göra?
  • Jag äter nästan aldrig pålägg på mina mackor och har nästan aldrig gjort det. Ingen aning varför men det har bara blivit så...
Jag har väldigt lätt att se mellan raderna och döma människor eller avgöra hur dem är. Svårt att formulera mig men jag kan lätt se på människor och avgöra om de ljuger, har avsikter att göra något osv. Jag har lätt att läsa av människor. Jag har lätt för att förlåta människor på både gott och ont. Jag vill alltid allas bästa och det är en av mina bra egenskaper, jag gillar att sträcka ut en extra hand för att hjälpa någon vad det än gäller. Ibland är det tråkigt när man inte får något tillbaka, det är då man kan avgöra vilka som är ens riktiga och hängivna vänner som ställer upp tillbaka. Jag tycker det är så tråkigt när man verkligen anstränger sig för att hjälpa någon och knappt får ett tack...
  • Min blogg har hjälpt mig att bli en självsäker och stabil tjej som kan stå på egna ben och ta ansvar. Vem man än är i bloggvärlden lämnas alltid vissa onödiga kommentarer som ingen ska behöva höra, tyvärr lär man sig handskas med sånt och det är precis det som gör att man skiter i sånt tillslut vilket är en fördel. Jag tar för mig av alla komplimanger därför att det är bara osäkra, avundsjuka och omogna personer som trycker ner andra och inte kan glädjas åt andras framgångar!
  • Gillar

    Kommentarer