Öka motivationen till dina pass

Träning
De dagar man inte är 100% säker på att man ska träna och man velar fram och tillbaka är oftast de pass som blir ganska röriga för mig. När jag lämnat mina saker i skåpet vill jag ha en relativt klar bild framför mig på vilka övningar jag ska köra och definitivt vilken/ vilka muskelgrupp/er.

Jag har lagt upp ett schema som jag just nu följer. Eftersom att mina träningsdagarna varierar beroende på mående och skola har jag inte skrivit några specifika dagar utan istället namngett efter dag 1, dag 2 osv. På det sättet hoppar jag inte över någon muskelgrupp och har ett visst antal övningar jag rör mig mellan. Ett tips från min sida!
Ett annat tips för att få till ett bra pass är att motivera sig med bilder eller filmer, antingen på sig själv eller på någon annan. Jag tycker om att kolla på Athlean-X som är en väldigt påläst nutritionist och kunnig inom fitness världen. Hittar oftast inspiration till nya övningar och pass där!

Ytterligare sätt att öka motivationen en dag då den är låg är att lyssna på bra musik som får dig på bra humör och ger dig energi. Du har även kompisar som kan peppa dig ;)

Gillar

Kommentarer