Nyttig lyxfrukost

Okategoriserade
Yes hörni, det är möjligt att käka en lyxfrukost utan bröd och alla andra dolda sockerfällor. Strunta i Juicen, de sockrade flingorna och det stora glaset Oboy.

Jag håller med om att det kan vara svårt att vänja bort ovanor, särskilt de som innehåller socker som skapar ett beroende. Däremot är det enkelt när man kommit in i det nya och när man bestämt sig, vilja är ens styrka i allt.

Exempel på lyxfrukost:

Ägg och bacon är ett bättre alternativ än sockrade flingor och sockrad yoghurt även fast bacon innehåller väldigt mycket fett. Men det är bevisat att ägg och bacon mättar väldigt bra, ägg har en given plats i en nyttig och proteinrik frukost.

Gör i ordning en frukost med massa frukt. Skär upp melon, apelsin, vindruvor och alla frukter du kommer att tänka på och till det käkar du en äggröra gjord på ägg, en skvätt mjölk och salt + peppar.

Smoothie bowl gjord på dina favorit frukter coh lite mjölk, häll därefter upp den i en skål och tillsätt lite kokos, nötter och bär. Det finns en nackdel med frukter och smoothies då det innehåller mycket fruktsocker, däremot är det bättre än vanligt socker och innehåller dessutom massa vitaminer. Försök att undvika sockrade yoghurtar och kvarg.

Alternativa drycker är te med citron och ingefära, smoothie eller smaksatt vatten.

Större frukost: 

Bananpannkakor med hallon och blåbär, ett ägg och smoothie på mjölk, naturell kvarg, hallon och banan. Addera lite frukt  bredvid om du känner för det. 
 

 

Gillar

Kommentarer