Noll energi & ryggpass

Träning
Höll på att skriva godmorgon, kan glädja med att det är torsdag eftermiddag och snart fredag.

På grund av inställd lektion för min del började jag 11.50 och hade därmed bara en lektion idag. Hade svenska fram till halv 2, en lång genomgång inför ett nytt arbetsområde. Fick 15 min rast då Anders uppmanade oss att köpa varsin kaffe för att orka med, det tyckte jag lät som en grym idé då jag känt att min energi varit väldigt låg både idag och igår.

Som jag nämnt tidigare blir jag väldigt produktiv och exalterad när jag dricker koffein och mina tankar och idéer sprudlar år alla möjliga håll. Kan skriva 3 blogginlägg när jag druckit en kaffe, haha! ;)
Började passet med marklyft och upplägget såg ut såhär:

Uppvärmning med skivstång x 2

40 kg

50 kg

60 kg

70 kg x 2

75 kg x 2

50 kg

Fortsatte sedan med chins, breda latsdrag, smala latsdrag, sittande rodd med brett handtag, raka latsdrag, baksida axlar cable cross och lutande rodd. Avslutade med cardio där jag varierade mellan både cykel, band och crosstrainer. Det var i slutet av passet jag kände att jag tappade energin helt och orkade verkligen inte ta i på samma sätt.

Tror det beror på att jag käkade frukost vis halv tio och började träna runt kvart i 2 med endast havregrynsgröt och en kaffe i magen. Alltså endast käkat ett mål idag och klockan är nu tjugo i fyra. Hög tid att fylla på med mat!

Fick lite bråttom imorse så han inte ens ta med mitt BCAA så får väl ta och dricka det när jag kommer hem. Ska även fixa något najs att stoppa i magen och ska träffa Ida senare för att ta en promenad tillsammans. Har verkligen inget speciellt i skolan just nu mer än ett seminarium imorgon, väntar bara på att dränks i plugg inom en snar framtid...

Vad ska ni göra idag? Kommentera!

Gillar

Kommentarer