Näthatet, värre än någonsin... 

Åsikter
Följer ni Felicia Bergström på youtube? Har ni sett hennes senaste videos? 

Jag blir helt förskräckt och så förbannad på samma gång när jag både hör och ser vad som sker i hennes kommentarsfält. Saken är den att hon inte är ensam om detta. 

Hela internet består utav små granskande poliser utan empati & någon social kompetens kring hur man beter sig överhuvudtaget som viftar med pekfingret åt varenda litet felsteg. 

Något som jag funderar över är hur folk överhuvudtaget lägger ned sin tid på att sitta och leta fel hos en person & sedan kränka personen. Om något inte passar dig sluta kolla eller utsätta dig för det då, valet är fritt. Personen som sitter bakom sin skärm är antagligen inte uppfostrad överhuvudtaget eller så har personen alldeles för mycket fritid. 

Folk måste lära sig konsekvenserna av deras kommentarer. Åsikter får aldrig överskrida till kränkande åsikter. 

Det är 2016, är det inte dags att börja sammarbeta och hjälpa varandra? Tjejer borde le mot varandra och ge varandra komplimanger istället för att snacka skit. Skitsnack är något som får mig att rysa i hela kroppen, uppifrån och ner. 

 
  
  
 
Sträck ut en hand när en person misslyckats, låt dig glädjas åt andras framgångar & le. Vad har du att tjäna på genom att skriva kränkande kommentarer? Det tyder bara på att du är osäker i dina handlingar. 

Gillar

Kommentarer