Nästa äventyr

Hej på er, kul att ni kikar in här igen! Jag hoppas att allt är bra med er, allt är bra med mig.
Det var några dagar sedan vi hördes senast, men jag ska uppdatera er nu tänkte jag.

Jag har hunnit med att träna en hel del & dessutom surfat för första gången i mitt liv. Det var otroligt roligt & inte så svårt som jag trodde... Trodde inte ens att jag skulle kunna stå på brädan, men jag lyckades faktiskt ganska snyggt några gånger ;) Självklart har jag mer att lära, det är därför jag nu checkat in på Mojo Surf camp i 4 dagar för just det. Veckan på UF bootcamp är över och jag lämnar med ny motivation & med ny inspiration.

Gårdagen som var sista dagen tillsammans med alla från UF spenderades först med ett pass på Wanderlust Crossfit gym och sedan en heldag på stranden. Har äntligen fått en början på en bra bränna som jag hoppas utvecklas vidare de 2 veckor jag har kvar.
Btw, ser ni den frukttallriken? WOW!

För tillfället sitter jag på ett populärt ställe kallat ”The Loft” som har hälsosam mat i fokus. Sitter & sippar på en islatte efter att ha käkat en slags tacos med kyckling & massa grönsaker. Mitt rum på Mojo Surf är inte klart riktigt än så planen är att bara sitta & ta det lugnt tills dess. Resten av dagen kommer jag bara att spendera för att utforska denna delen av Canggu som är mycket närmre stranden, uppskattar det!
Har dessutom bokat in en massage ikväll som jag verkligen längtat efter. Efter en hel vecka av intensiv träning behöver min kropp mjukas upp en hel del :)

Vi hörs väl snart igen, tills dess får ni ha det bäst!

Gillar

Kommentarer

maudannlizette
maudannlizette,
Åh va gott!😍
nouw.com/maudannlizette