Näst sista dagen...

Okategoriserade
innan höstlov, eller läslov som det tydligen kallas nu. 

Har en samhällsuppgift som ska in imorgon som handlar om en väpnad konflikt vi fått välja själva. Jag valde IS och därmed Irakkriget och Iraks konflikter med USA. Mycket att få med... Exempelvis FN:s roll i det hela, mänskliga rättigheter som kränkts och bakgrund/konsekvenser för världen och civila. 

Har ny period nu och därmed nytt schema, har fyra lektioner idag på ungefär 1 timma vardera. Skönt! Gårdagens naturkunskap var över 2 timmar lång, då snackar vi :)  

 
 
 
Var på gymmet igår och körde biceps och axlar, det gick helt okej. Blir en liten paus idag, behöver fokusera och finslipa på min uppgift. 

Btw, i vårt nya schema har vi lagt till svenskakursen där vi igår fick öva på muntliga redovisningar. Min skola jobbat väldigt mycket med kommunikation och vi har därmed väldigt mycket muntliga presentationer och debatter. Igår var vi uppdelade i grupper där vi fick ett konstigt ämne vi skulle berätta om oavbrutet i en minut inför våran grupp. Det vara bara fantisera och hitta på, jag fick t.ex att jag skulle berätta om min fjärilsamling och att jag var en robot från en annan galax. Perfekt övning! 

Gillar

Kommentarer