När jag...

Om mig
När jag tränar styrketräning biter jag mig nästan alltid i läppen under utförandet. Börjat lägga märke till det på sistone...

När jag lyssnar på musik måste jag alltid ha hög volym, nästan högsta för att jag ska kunna tycka att det är bra. Föredrar att lyssna på musik genom högtalare med bra bas, det gör jag alltid när jag ska ladda hem nya låtar. På gymmet föredrar jag mina stora lurar då dem har mycket bättre ljud än Iphones små vita. Dock hör alla i omgivningen vilken musiksmak jag har, om ni förstår vad jag menar :)

När jag tittar på TV måste jag alltid ha något att knapra på, oavsett vad. Hur jobbigt som helst! Inget som tandläkaren skulle gilla...
När jag fikar föredrar jag INTE mousse eller liknande. Inte heller något med citron/lemon smak. Faller inte in på mina smaklökar.

När jag tränar ensam är jag för det mesta i min egna bubbla, därav har jag mina stora hörlurar som förmedlar "stör ej". Som jag nämnt många gånger innan är träning som "my painkiller" och något jag ser som avkoppling för själen.

Gillar

Kommentarer