My story 

Okategoriserade
Att blogga har alltid varit en självklarhet för mig då jag gillar att dela med mig av mitt liv, som en oprivag dagbok på något vis där man kan läsa om min vardag, mina dagar i stallet, tävlingar, mode och en hel del annat. 

Mina första bloggar startade jag tillsammans med en till kompis, det var något som var populärt just då men den höll kanske 1 vecka innan man ville starta en annan blogg eller helt enkelt inte orkade blogga då man inte såg något resultat. 

Bland det viktigaste en bloggare måste ha är tålamod och motivation. Bra tålamod ger bra motivation.  

 


Min första egna blogg startade jag juni 2012. Man kan säga att de inläggen var mest "hej, hejdå" och jag var inte heller så gammal då så jag hade väl inte riktigt något speciellt att ha åsikter om mer än att tjata på mamma och pappa om en egen häst hahah :D 

Jag bloggade på blogg.se i 2 år innan jag bestämde mig för att byta bloggportal och testa något nytt istället för att blogga kvar på samma sega blogg där det inte hände speciellt mycket. Jag valde därför att byta till Horseworld.se där det var hästar som tog över bloggen som ni hör på namnet. 

I slutet av min tid på blogg.se började jag ta bloggen på allvar och uppdaterad minst ett inlägg varje dag. Det blev som en rutin för mig att alltid uppdatera, fixa och skriva om dagen. Jag såg det som en bra grej att skriva av sig på. 

 
 


För ett par månader sedan fick jag en förfrågan om att börja blogga hos finest.se vilket jag såg som en ny och fräsch möjlighet att utveckla min blogg ännumera och få den att inte bara handla om hästar för att få en bredare grupp läsare. 

Sjävklart handlar min blogg fortfarande om hästar då min vardag bland annat handlar om det.  

 


Bloggen har alltid varit en del av mitt liv där jag älskar att hänga. Jag hoppas att ni tycker om min blogg, mina tankar och mina upplevelser. Det är kul att ha er vid min sida ;) 

Gillar

Kommentarer