Motivation, mål & resultat

Träning
För att komma någonstans i sin träning behöver man mål och motivation därför att i just den sekunden du tänker ger upp behöver du all motivation du kan hitta. Motivation och målsättningar är en viktig del utav träning och resultat!

Träning kräver enormt med tålamod samt vilja. Viljan får oss att fortsätta de där sista mördande övningarna eller de sista kilometrarna på springbandet. Viljan är otroligt viktig!!

Människor tränar hårt i 3 veckor i princip varje dag i hopp om resultat efter dessa 3 veckor, men, det kräver så extremt mycket tålamod. Det tar x antal månader att få ett resultat. Ett enormt slit och engagemang.
Mitt tips till er är att sätta upp mål och bara kämpa på! Vad är ditt mål? Hur ska du nå det? Hur ska du lägga upp din träning på bästa sätt?

Mina tips för att få igång motivationen för träning är att köpa snygga löparskor eller kanske snygga träningskläder. Leta ut en snygg outfit du kan ha och sen är det bara att köra! Go for IT!

Men glöm aldrig att vila. Kroppen behöver återhämta sig för att må bra. Ät rätt och träna rätt!

Träning är mer än bara att bli fit och muskulös, det handlar om att må bra och inte minst kroppen älskar att bli utsatt för utmaningar.

Gillar

Kommentarer