Motion & fitness

Träning


Är du intresserad utav träning precis som jag är? Vad bra! http://motionfitness.se är en hemsida som har ett stort utbud av träningsredskap för både kondition och styrka.

Du kan köpa redskap till yoga, pilates, stretching och även massor utav redskap för” Body pump” och en del andra redskap.

Inom kategorin styrka kan du klicka hem allt från små hantlar till stora ställningar.
Tipsar om denna hemsida till alla er där ute som älskar att träna därför att du kan klicka hem redskap för en lagom summa vare sig du vill ha några få redskap eller ett hemmagym.

Inom kategorin kondition finns det allt från springband till spinning cyklar. En av många tjejers favorit maskin är trappmaskinen, självklart kan du beställa hem den från Motion & fitness.
För dig som vill ha lite lagom med redskap finns kategorin ”hemmaträning”, där kan du beställa t.ex. gummigolv eller vikter.

Motionfitness.se erbjuder ett stort utbud med välkända redskap för dig som vill träna lite, lagom eller mycket. Dem har 30 års erfarenhet från tränings- och redskapsbranschen. Du kan även fynda begagnade redskap till ett bra pris! Motion & Fitness kan även erbjuda utbildning inom personligträning, kostrådgivning samt hälsotester till gym.

Normal leveranstid är ca 6-8 veckor på icke lager varor och på lagervaror är leveranstiden ca 1-2 veckor.

Jag tycker att du som är intresserad av hemmaträning och är i behov av nya redskap ska klicka in på http://motionfitness.se

Gillar

Kommentarer