Mina bästa tips för en mer "piffad" look

Mode
Har du svårt att gå upp på morgonen? Det är enkelt att dra på sig de gamla vanliga plaggen som börjar bli ganska uttjatade, men det går att piffa upp en outfit på alla möjliga sätt. Här kommer mina bästa tips;
 • För det första, smycken gör stor skillnad i en outfit. Lägg till ett par flashiga örhängen, klocka och ett armband och boom, you´re flawless. Der går att lägga till t.ex. en shooker, ringar eller en snygg scarf. Våga testa!
 • Fixa din frisyr på något enkelt vis, det är lätt att hamna i samma rutiner och därmed samma frisyr. Jag brukar till exempel locka min lugg lite lätt istället för att köra på spikrakt. Små saker kan göra skillnad!
 • En snygg väska och skor. En liten väska, en så stor detalj och så viktig för en snygg outfit. Du kan ha snyggaste outfiten men komma med en träningsväska och det går från toppen till botten. Välj en väska som passar till din outfit, jag skulle lätt kunna tänka mig köpa en röd Marc Jacobs väska istället för en svart. De som står mig lite närmre vet att jag älskar att köpa färger som inte är så vanliga, särskilt inte när det gäller dyrare märken. Vem vill ha en vit gant tröja när alla andra har det? Jag kör på en gul ;)

 • Likadant gällande skor; jag skulle jättegärna köpa ett par knallgula Nike eller ett par röda Adidas.
  • En vit kajalpenna eller lite ögonskugga är perfekt för att piffa upp sminket lite utöver det vanliga. Applicera lite brun ögonskugga på ögonlocket eller satsa på en mer smooky eye look och gå längre upp på globlinjen.
  • Mode

  Gillar

  Kommentarer